Sommarlovet slut

Idag var det återigen dags för Alice att börja förskolan efter ett fem veckor långt sommarlov. Fast med tanke på vattkoppor och andra smittor så har hon ju varit hemma nästan hela sommaren. Hursomhelst så ska det bli skoj att se vilka spännande smittor hon kommer hem med nu när sommarlovet är slut.

Nu när det är förskolestart blev jag tvungen att inventera Alice utomhusgarderob. Hon behövde både nytt regnställ och nya gummistövlar så vi tog en tur till Nacka forum för att prova ut passande storlekar. Så himla gulligt att prova kläder och skor på vår lilla tvååring. ♥ Hon känns så stor då!

Det är alldeles för lite fashion i den här bloggen så här har ni Alice nya regnutstyrsel:


I höst sportar Alice ett lila regnställ från Didriksson och fodrade gummistövar från Tretorn. Fyndade även ett par röda ofodrade gummistövlar från Tretorn på ICA Maxi för 149 kronor! Regnvantar får bli förra årets (svarta från Lindex) då de fortfarande passar som handen i handsken.

Nu när vi börjar närma oss september är det hög tid för den årliga vinteroveralljakten. Jag har redan börjat kika runt lite och står i startgroparna inför butiksleveranserna! Bring it on!

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Fina kläder hoppas Alice slipper stövelpommac

2011-08-15 @ 15:24:45
Postat av: Anna (Sthlm)

Just ja, sådant där ska man ha koll på, annars får ens barn inte någon vinteroverall!



;)

2011-08-15 @ 20:53:37
URL: http://annafairandtrue.blogspot.com
Postat av: Emma

Jag såg några overaller på Lindex förra veckan. Känns lite tidigt 2:a veckan i augusti... Men sen tar de ju slut och lagom till slutet på november brukar det vara overall-tester i tidningar...

2011-08-20 @ 16:13:12
URL: http://expeditiona.blogspot.com/
Postat av: Irina

Jo känns lite knäppt att börja jaga vinteroverall innan man ens har hunnit äta kräftor. Och sen i november får man väl veta om man gjort ett bra val... Vi kommer nog köra på förra årets testvinnare Didriksson. Billigare än PoP (som vi hade förra året) och bättre enligt testet.

2011-08-21 @ 21:42:54
Postat av: Suvi

Fina grejor!

2011-08-25 @ 20:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0