Redo för hösten

Det måste vara bland det tråkigaste som finns att göra, men vi har oljat altanen. Vi hann dessutom göra det innan det blev oktober. Vi har haft maximal otur under arbetets gång. Det har börjat regna trots klarblå himmel och positiva väderleksrapporter, verktyg har gått sönder med mera. Ett tag kände vi oss verkligen slut som artister, men vi kämpade på.

Eftersom vi inte har en friggebod ännu så har vi staplat alla utomhusprylar på altanen på husets baksida och täckt över med en presenning. Det prasslar fint i höstvinden.


Halva altanen oljad. Ser ni den klarblå himlen? Tio minuter senare öste regnet ner. Ännu en succé.


Sommarens husmålning blev verkligen jättebra!

Nu finns vi på kartan!

Nu finns vårt hus med på Eniros kartor. Just nu sitter jag i övre vänstra hörnet och bloggar. Undrar om Slangen kan se huset från rymden?


Huset i mitten är vårt. Huset är 155 kvm stort, men ser ut som grannarnas friggebod på kartan.


Dotterns rum

I helgen spände vi fast takräcket på bilen och styrde ratten mot IKEA. Känns bra för nu har vi äntligen fått i ordning ett rum i huset - Alice rum. Nu hoppas vi att hon börjar sova lite bättre på natten så att hon kan flytta in i det nya rummet snart. :)


Här bor Alice.

'
Ett lattjo rum hoppas jag Alice ska tycka.Här ska Alice sova.


En gammal gardin som jag fyndade för länge sedan på en av Hemtex reor.


Bordet och stolarna har jag spanat på länge. Till slut slog jag till. Funderar på att sy dynor till stolarna. Måste bara hitta ett tyg jag gillar först.


Bästa förvaringen från IKEA. Ett måste i ett barnrum.


Jag önskar min egen garderob var så här välorganiserad.


Tre ugglor på en gren.


Tre myror på väg uppåt.


Sniff sniff.


Sov gott - och helst hela natten.


RSS 2.0