Nu är det kokta fläsket stekt

Nu har vi skrivit på kontrakt för markarbetena. Samtidigt fick vi en massa datum:
 
Vecka 33-37 - markarbete och grund
Vecka 38 - palatset anländer
Vecka 7, 2009- slutbesiktning och inflyttning

Så här sömnig blir vår katt efter att han har åkt bil. Han gillar verkligen inte att åka bil. Vi funderar på att döpa om honom till Fuktiga tassen. Det var definitivt inte den modigaste kissen i kullen vi valde. Men den sötaste och charmigaste. :)


Bomullsbröllop

Idag har vi varit gifta i ett år! Det firar vi med att gå och äta lite gott på Vassa eggen. För ett år sedan åt vi vår bröllopsmiddag på Edsbacka krog, så nu är det dags för ännu en finkrog. Hoppas Vassa eggen har lika smarrig mat som Edsbacka.Jag är kluven när det gäller bilder på mat. I mattidningar och kokböcker ser maten alltid så fin ut, men då vet man ju att den är stajlad. Annars när jag tänker på matbilder tänker jag Grekland, jag tänker flottig mat som bönor och pommes.

Med risk för halvnajsa matbilder, så här smarrigt åt vi på vår bröllopsdag:


Förrätten - Citronmarinerad rödtunga och krabba med svarta pärlor av rom.

Varmrätten - Gotländskt unglamm med morötter och grön sparris samt en sås av färska kryddor.

Efterrätten - Symfoni av krusbär och sockerärtor med mild myntaglass.

Bröllopstårtan - Mörk choklad och hallon. Alla gäster fick dock...

...en egen liten tårta!

Fotbollskväll varje kväll

På kvällarna när Daniel  numera sitter och kollar på fotboll har jag börjat läsa diverse bloggar på the World Wide Web. Det här är nog ett av mina favoritinlägg. Rubriken i kombination med bilden är ju urhärlig! FYI så har lillkillen repat sig bra.

För övrigt tror jag att jag ligger sist i EM-tipset som jag är med i. Vilken bedrift, jag kan verkligen det här med fotboll. Daniel säger att jag har tippat hockeyresultat, 4-2, 3-4 och så vidare. Jag väntar fortfarande på en målfest. Kom igen Zlatan - jag har tippat dig som bäste målskytt!


Varm helg

Den här helgen har verkligen vår kisse flämtat sig igenom. Han har inte gjort många knop under dagarna, men däremot levt upp under nätterna. Vi människor har varit förkylda så våra planer att åka ut till tomten blev inte av. Vi som hade tänkt  välja vilka träd som får leva kvar och vilka som ska bort. Tur att  vi har lång tid på oss att bestämma det! Varje gång vi är ute på tomten upplever vi den dock på olika sätt - man upptäcker någonting nytt varje gång. Därför är det bra att ha gott om tid på sig och hinna åka ut till tomten vid olika tider på året, dygnet o.s.v. så vi inte tar några förhastade beslut. :)

image31

RSS 2.0