Asfalt och förråd

Nu är stenläggningen klar!!! Det som återstår är att sopa runt sanden så att den hamnar i alla springor. Det är ett riktigt terapiarbete kan jag berätta för er. I fredags fixade stenläggaren underarbetet för asfalten så på måndag kommer asfaltsläggarna. Vi kommer inte få köra på asfalten på ett tag då den måste torka riktigt ordentligt. Annars kan det bli däckspår - inte så snyggt. Så vi får ha bilen på gatan. Vi har faktiskt en liten vägremsa utanför vår tomt där man kan stå, utan att stå på gångvägen. Vi har haft bilen ståendes där i ett par veckor redan då stenläggaren har jobbat.

Vi har mätt upp var förrådet ska vara. Platsen är rätt smal så förrådet får vara max 2,5 meter brett. Jag har hittat ett förråd som skulle passa våra mått och som även skulle passa med huset. Tyvärr får vi inte plats med 15 kvm, men 12 kvm funkar.


Bild lånad från Trädgårdshus i Stockholm. Fast vi vill ha dubbeldörrar istället för en enkeldörr så man enkelt kan komma in med lite större grejer.

Jag undrar om vi kan påbörja detta projekt redan i höst? Vi får räkna lite på det. Vore så himla skönt att slippa ha ett diverserum inomhus och slippa ha alla utegrejer under en presenning på altanen nästa vinter.


Grundjobbet är klart - nu saknas bara asfalten.


Vi har börjat fylla upp med planteringsjord i rabatten, men vi behöver mer. Vi får beställa lite till när asfalten är klar.


Det är lite "finlir" kvar nu när stenen är lagd. Vi ska köpa grus och lägga längs med huset och på lite andra ställen.


Syrran, om du undrar var dina gummistövlar är så vet du det nu... Jag har shanghaiat dem. :)

Kommentarer
Postat av: Suvi

Va! Mina jättestora gummistövlar på bild! Vad snyggt det är, ser ut som ett helt nytt hus med allt fixat omkring. Ett riktigt proffsjobb. Snyggt med rabatterna också.

2010-06-20 @ 20:25:30
URL: http://benjaminbramble.blogg.se/
Postat av: Helena

Ni kommer att få så himla fint!

Spännande att se på fredag.

2010-06-22 @ 15:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0