Full fart

Det är full fart på byggarlaget. Igår kväll när vi var ute i huset var det fyra (!) snickare som byggde bastu och la golv. Även elektrikern, rörmokaren och plattsättaren hade varit där tidigare under dagen. 3 april är slutbesiktning. Jag är övertygad om att de kommer hinna klart i tid.


Badrummet på nedervåningen med ingång till bastun.


Här ska bastulavar byggas.


Tvättstugan. Här har det tydligen hänt grejer. Vad som har hänt har jag ingen aning om.


Full pott! Vår nya elektriker lyckades lokalisera "spottarna" som inte var utmärkta i taket. Det ser lite konstigt ut på bilden, men "spottarna" bildar en femma.


Byggarlagets fikarum. De verkar sakna en trivselkommitté. Jag bakade lite kolasnittar som de kan mumsa på. Självklart Leila Lindholms recept.


Köksgolvet var lite ojämnt, men det är fixat så nu ska klinker läggas här. Tyvärr hade förra elektrikern missat att dra el till diskmaskinen så vår nya elektriker var tvungen att ta el från köksön. Inte den snyggaste lösningen, men vad gör man...


Badrummet på övervåningen har fått lite flytspackel.


När vi kom hem skulle Loranga ha mat. Det verkar vara en anledning till att "tuffa till" svansen. Loranga skulle kunna gå på maskerad som tvättbjörn.

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Nu går det verkligen snabbt. 3 Mars slutbesiktning kanske lite väl snabbt, men ni blandade nog ihop det med min födelsedag.

2009-03-11 @ 09:02:26
Postat av: Irina

Bra att ha någon som korrekturläser. Ändrade datumet. :)

2009-03-11 @ 09:11:20
Postat av: Anna

Ser jättebra ut!! Ser fram emot att använda bastun!

2009-03-11 @ 10:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0