Brevlåda och taksäkerhet

Idag satte vi upp brevlådan. Vi satte upp den provisoriskt och kommer fästa den bättre och på ett annat ställe när marken har tinat lite. Det är en annan familj som också bygger hus i samma område som oss och de var också ute idag för att sätta upp sin brevlåda. Måste ha varit stora brevlådedagen.

Det där fula stängslet ska vi ta ner och sätta upp ett fint trästaket.


Nu är även taksäkerhet och skorsten monterade på taket. Vi har beställt sol till nästa vecka så förhoppningsvis slipper vi den där gråa himlen på flyttdagen.


Vattenutkastare. Kan vara bra att ha när vi planterar gräs.


Den här bilden är tagen genom ett fönster. Målarna har nu satt upp alla tapeter. Uppmärksamma läsare ser att vi har en likadan tapet i husets vardagsrum som vi har i lägenheten idag. Ingen idé att ändra på ett vinnande koncept.

Det bästa av allt är att vi idag kunde se att innertrappan är på plats. Trappan har varit det stora osäkerhetsmomentet då det länge var oklart om den skulle hinna levereras i tid till slutbesiktning. Nu har vi i alla fall en innertrappa och jag slipper klättra upp för en lerig backe varje gång jag ska upp på övervåningen.

Slutbesiktningen är på fredag och på lördag är tanken att stora flytten ska äga rum. Flyttbilen är bokad, hjälpsamma bärare står redo och kanelbullar till flyttfikat är bakade. Nu hoppas vi nästan att barnet ligger kvar i magen åtminstone en vecka till. Vore rätt skönt att flytta först och få barn sen. Vi får väl se om barnet tycker likadant.

Kommentarer
Postat av: Suvi

Vad fint det blev i vardagsrummet med tapeten och kaminen.

2009-03-29 @ 14:09:50
Postat av: Anonym

Det händer grejer!! =)

2 dagar till beräknad födsel för bebisen - ja undra om han/hon tänker ha en sen ankomst eller ej...återstår att se :)

2009-03-29 @ 21:39:55
Postat av: Gunnar

Härligt att trappan anlänt.

2009-03-30 @ 07:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0