Snö, snö och mer snö

Enligt min iPhone-applikation "Väder" ska det snöa idag, måndag, onsdag och torsdag. Och det vet vi ju att iPhone aldrig har fel. Det kommer ju bli enormt mycket snö i jul. Mysigt, men denna skottning nu när man bor i hus är ju inte så kul. Vi har bara en liten spade som vi brukade ha för att gräva fram bilen när vi blev inplogade på Söder. Så idag ilade vi till Bauahus för att köpa en ordentlig snösläde. Dock var de SLUT! Inte så konstigt kanske. Nya kommer in på tisdag eller onsdag. Som tur är har vi en granne som har allt inom verktyg och dylikt som vi brukar få låna. Så idag var Daniel ute och skottade med grannens snösläde.


Det var enormt mycket snö på altanen. Eftersom iPhone-applikationen "Väder" säger att det ska komma ännu mer snö så skottade vi altanen för att vara på den säkra sidan. Troligtvis onödigt, men det var som sagt så himla mycket snö redan nu. Och så fick Daniel ett träningspass på köpet.


Kolla snödjupet. Tänk om det kommer lika mycket snö till. Sist det hände måste ha varit runt 1984 eller nåt.


Alice tyckte det var spännande att Daniel var på andra sidan fönstret.

Kommentarer
Postat av: Suvi

Vilken kanonbild den sista bilden är. Den kan ni säkert vinna någon fototävling med!

2009-12-20 @ 17:44:09
Postat av: Marie

Tips när alla andra har slut så kolla på Biltema - de brukar ha kvar saker som man febrilt letar efter, som t ex snöskyffel :)

I annat fall kan man sätta ett stycke barn i pulkan och dra fram och tillbaka för att fixa en lite (något smal)gång - kanske en Lorangagång så han kan gå ut och bevaka sitt revir?

2009-12-21 @ 09:05:31
Postat av: Gunnar

Tomten med släde får lätt att komma till stugan i år.

2009-12-21 @ 12:12:46
Postat av: Irina

Daniel ilade bort till Biltema, men de hade slut där också. :( Men Järnia här i Trollbäcken räddade oss så nu har vi en välskottad infart. :)



Gunnar: Tomten finns inte på riktigt. ;)

2009-12-22 @ 13:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0