Brev på hallmattan

Idag trillade bygglovet ner i brevlådan - kommunen fick äntligen tummen ur! Här ska byggas! Förra veckan beställde vi även huset. Så nu kan vi (jag) sluta vela fram och tillbaka angående alla val. :) Förhoppningsvis kommer vi igång med markarbetet om en månad eller två så vi kan börja lägga upp bilder från själva bygget, vilket var den ursprungliga tanken med den här bloggen.

Så här fin var "utsikten" från vår balkong i valborgshelgen:

image29


Kommentarer
Postat av: Gunnar

Grattis att kommunen gav sig. Fin bild

2008-05-07 @ 15:11:16
Postat av: Gunnar

Grattis!

2008-05-07 @ 15:12:18
Postat av: Anna

Hur köpte ni tomten? Är det en enstaka tomt eller ett område som håller på att växa där det såldes flera tomter och ni alla köper pakethus från samma leverantör? Vore intressant att veta om det skulle bli aktuellt för oss någon gång i framtiden.

2008-05-12 @ 20:59:12
URL: http://annafairandtrue.blogspot.com
Postat av: Irina

Hej Anna

Det är en enstaka tomt. Vi såg en annons på Hemnet, finns många annonser upplagda där. Det är två grannar som gått ihop och styckat av sina tomter. Tomten ligger i ett etablerat villaområde. Tomten såldes i samarbete med en husleverantör, så vi var "låsta" på det sättet. Men det var husförslaget vi föll för först så det var aldrig något problem. :)

Husleverantörer brukar även ha tomter med husförslag på sina hemsidor (som inte finns upplagda på Hemnet). Man kan ju även välja att köpa en tomt utan husleverantör knuten till sig. Då har man ju alltid möjlighet att förhandla med olika husleverantörer och kanske få ner priset lite på själva huset (materialsatsen).

Nu har ju inte vi börjat bygga ännu, men hittills har det verkligen varit jätteroligt att planera sitt eget hus. Vi får det precis som vi vill ha det och dessutom kommer vi inte behöva renovera ihjäl oss!

2008-05-13 @ 09:21:42
Postat av: Anna

Tack för info! Bra att veta!

2008-05-13 @ 22:33:54
URL: http://annafairandtrue.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0