Stora pupiller

När Loranga var 12 veckor gammal hämtade vi hem honom från uppfödaren. Precis efter att vi hade lagt tre femhundralappar i uppfödarens näve utbrister han "Äntligen får vi lite lugn och ro hemma. Kenny är den stora uppviglaren i kullen, det är han som hittar på alla bus".

Det första vi gjorde var att döpa om Kenny till Loranga.

Lorangas uppviglarfasoner märkte vi av ganska snabbt. Det tydligaste tecknet när det vankas bus är att Loranga tar på sig sina stora pupiller, vilket ni kan se i den här filmen:


Kommentarer
Postat av: Anna

Gulligt! Men vad är det han jagar? Skuggan eller en solkatt? Kenny var inte ett särskilt fint namn så bra att ni bytte! Är han någon slags raskatt eftersom han kostade så mycket? Trodde annars det brukar vara en femma per tass eller nåt

2008-07-20 @ 00:31:30
URL: http://annafairandtrue.blogspot.com
Postat av: Irina

Han jagar någonting osynligt, han är ganska lättroad! :) Loranga är inte raskatt, bara en helt vanlig bondkatt men med lite perser några generationer tillbaka. När vi fick honom var han både vaccinerad och chipmärkt så det fick vi betala för. Kändes bra att köpa en katt från en seriös uppfödare. Kollar man på Blocket ser man ju katter som kostar runt 100 kr, tycker personligen att alla katter borde kosta en slant. Då kanske det skulle finnas färre sommarkatter.

2008-07-20 @ 13:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0