Nu börjar vi se resultat!

Nu har de börjat montera köket i huset, det såg vi idag när vi stod utanför huset med näsorna tryckta mot fönstret . De har byggt en provisorisk trappa upp till  balkongen så vi kunde gå upp där och kika in på övervåningen.

De verkar ha kommit ungefär halvvägs. Vitvarorna har inte kommit ännu och köksön var inte heller monterad. Det ser redan jättefint ut och vi är verkligen nöjda med våra val av luckor, bänksskiva och handtag. Tyvärr såg vi att handtaget på luckan till vår helintegrerade diskmaskin sitter fel så det måste vi kolla upp. Gör om, gör rätt!

Nu när köket kom på plats såg vi även att fönstrena ju är perfekt planerade i storlek! Det var så svårt att se tidigare när det var tomt i huset., fanns ingenting att jämföra med. 


Den här bilden tog vi genom fönstret.

Enligt byggenterpenören kommer vi att se resultat ganska snabbt nu. Alla lister uppe vid taket är fastspikade så härnäst är det målaren som ska in och göra sitt jobb. Efter det lägger de alla golv. I mellandagarna ska vi åka ut och kika på huset invändigt. Byggarbetarna ska tydligen jobba då, dom stackarna. Då ska vi äntligen passa på och ta med oss lite fika till dem, vi har varit ganska dåliga (snåla) byggherrar hittills. Men inte länge till... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0