Möblerar om

Vi håller på och möblerar om här hemma. Tanken är att lilltjejen ska börja sova i eget rum. Vi har flyttat ner vårt sovrum en våning så att vi kan sova nära henne. Sovrummet på övervåningen ska bli kontor/bibliotek. Vi har ännu inte bestämt om vi ska ha gästrum här uppe eller om gästrummet får bli på nedervåningen.

Natten mellan juldagen/annandagen sov Alice för första gången hela natten. Natten mellan annandagen och 27 december gjorde hon det igen. Så det känns verkligen som ett bra läge att flytta henne till eget rum nu. Vad härligt det är att själv få sova en hel natt. Nu kommer äntligen sömnåterbäringen!!! Har nästan glömt bort hur härligt det är att sova. :-)


Alice fick premiäråka sin pulka idag när vi skulle ner till affären för att handla lite mjölk och bröd. Det var jättepopulärt. Hon satt och tittade fascinerat på allting och smånynnade för sig själv hela turen.


Vi hinner även med en hel del slöande i julledigheten.

Kommentarer
Postat av: Anna (Sthlm)

Haha, gulligt, katten följde också med till affären!



Min kompis dotter är 6 veckor och har precis börjat sova hela nätter (iaf 23-06) men hon verkar vara ett undantag i bebisvärlden!

2009-12-27 @ 17:22:08
URL: http://annafairandtrue.blogspot.com/
Postat av: Irina

Haha, ja katten följde med en bit i alla fall. Tills hans revir tog slut, då stannade han. :)



Alice sov rätt bra när hon var runt 2-3 månader, men sen dess har det varit lite high chaparall. Men nu sover hon bättre än någonsin! :)

2009-12-28 @ 13:34:33
Postat av: Suvi

Härliga bilder!

2009-12-28 @ 22:32:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0