Konkursen klar

Vi är nu uppe i tre veckors försening.

Konkursen blev klar i måndags och vi har fått en skriftlig bekräftelse från konkursförvaltaren att konkursboet inte har några ekonomiska krav på oss och att avtalet mellan oss och byggentreprenören är hävt.

För tillfället håller husleverantören på att upphandla nya byggentreprenörer som ska färdigställa huset. Vi är rätt missnöjda med vår husleverantör som har gett oss en hel del felaktig information som vi anser har försenat hela processen. Vi tycker även att husleverantören hade kunnat agera mycket snabbare när det gäller att göra en lägesbesiktning och att anlita nya entreprenörer. Konkursen blev klar i måndags. Vi tycker att husleveranören hade kunnat ha allting klart så att vi hade kunnat skriva nya avtal i direkt anslutning till att konkursen blev klar. De har ju haft tre veckor på sig!

Men det är väl som vanligt - allt får man göra själv. Hade vi inte varit så pass pådrivande som vi har varit de senaste veckorna hade förseningen med all säkerhet blivit längre. Vi måste vara ihärdiga eftersom nedkomsten närmar sig med stormsteg.



Den fluffige katten sträcker lite på sig under tiden vi väntar på att få färdigställa drömkåken:


Kommentarer
Postat av: Gunnar

Härligt att inte konkursboet har några krav.

2009-02-03 @ 14:10:04
Postat av: Suvi

Lycka till!

2009-02-03 @ 18:59:42
Postat av: Anna

Dags för uppdatering!

2009-02-13 @ 20:27:18
URL: http://annafairandtrue.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0