Husets framsida

Idag har vi inhandlat en brevlåda. Det är en dansk brevlåda som till och med är godkänd av Post Danmark. Om danska brevbärare gillar den här lådan får vi väl hoppas att deras svenska kollegor också gör det.

I vår jakt på den perfekta brevlådan har vi upptäckt att brevlådor kan kosta precis hur mycket och hur lite som helst. I Smartsons test av brevlådor får vår låda omdömet "dyr designlåda". Det tycker jag är lite orättvist för vi valde verkligen inte en av de dyraste varianterna. Vi valde den här brevlådan för att det är en snygg, stabil låda med lås till ett lagom pris. Tur att man kan tänka själv!

Vad tror ni, kommer den passa vårt nyfunkishus?


Vi köpte en stolpe till också, men det lär nog dröja innan vi kan slå ner den i marken. Tills marken har tinat får vi nog hänga upp brevlådan provisoriskt.

Loranga blev överförtjust i lådan - alltså brevlådans låda.





Kommentarer
Postat av: Gunnar

Snygg brevlåda, men tyvärr tror jag det är jobbigt med låsfunktion när det är kallt.

2009-01-07 @ 08:32:56
Postat av: Irina

Tur att klimatförändringarna har gett oss ett varmare klimat då. ;) Närå, det finns tydligen någon olja man kan smörja låset med om det blir riktigt kallt på vintern. Vi brukar ju beställa saker från nätet rätt ofta så vi vill gärna ha lås.

2009-01-07 @ 10:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0