Bygg- och kattblogg

Jag har insett att det här inte bara är en byggblogg - det är även en kattblogg! I brist på andra bilder att lägga upp får Loranga (alias Morris) nu bli en offentlig kattperson.

Nu börjar det närma sig att vi måste bestämma oss för hur vi vill ha det. Vi sitter nu varje kväll och tittar i kataloger, på ritningarna och på Internet. Vi satt hela kvällen igår och tittade på badkar. I nuläget har vi ett hörnbadkar inritat, men vi är ganska säkra på att vi vill ha ett "vanligt" badkar med jetstrålar istället. Främst för att det tar mindre plats. Vi vill gärna få plats med både badkar och dusch i stora badrummet.

Nästa vecka ska vi till köksleverantören och bestämma kök, badrum och tvättstuga. Vi funderar på den här köksluckan. Till det blir det troligtvis en bänkskiva i ek. Vi har även ändrat oss i val av kamin. Vi ska ha en täljstenskamin som ger värme längre än den kaminen vi ville ha tidigare. Vi ska ju trots allt flytta till ett hus från vår härligt varma lägenhet där temperaturen aldrig blir lägre än 22 grader.

image15

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej!

Jag hade helt missat den här bloggen! Men nu är den upplagd i favoriter. Ska bli spännande att följa. Lycka till med alla val! :)

2008-03-13 @ 08:42:34
Postat av: Helena

Hej nybyggare! Loranga är väl för fin i sina nya "daler"! Köksluckorna är jättesnygga. Ser fram emot middagar i det köket.
Välkomna på påskafton! /Helena

2008-03-19 @ 13:46:45
URL: http://nybyggare.blogg.se
Postat av: Anna

Hej!

snygga köksluckor och det blir bra med kamin så jag inte fryser när jag kommer på besök! vi ses på lördag!
kram på er!

2008-03-20 @ 11:47:55
Postat av: Irina

Jenny: Kul att du hittat hit! :)

Helena & Anna: Nu har vi ju bytt köksluckor, med de nya är till och med finare än de gamla. Ser fram emot påskafton! :)

2008-03-21 @ 10:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0