God jul!

God jul allihopa!

Här kommer lite höjdpunkter från vår julafton:

1) Mamma hade köpt färdigvikta servetter. Perfekt sätt att spara lite tid på. Det slutar med att fyra personer står och försöker klura ut hur man ska få servetterna att stå upp snyggt på tallriken.



2) Precis när vi ska sätta oss till bords för att äta hör vi mamma yla. Hon har gått ut med soporna och upptäckt att bilen har rullat ner från garageinfarten och står mitt ute i gatan. Boven i dramat är mor själv som glömt lägga i parkeringsbromsen när hon en halvtimme tidigare kommit hem efter att ha hämtat mormor.

3) Julmaten. I år blev det riktigt bra! Bror pyntade ägghalvorna fint med lite dill. Leverlådan var det inte många som åt av.



Fikat senare på kvällen var också mumsigt, trots sprängfyllda magar...



4) Mormors ständiga försök att ta tillvara på julklappspapper och presentsnöre, som man absolut inte bara kan kasta. "Vi lägger det här så länge" säger vi och slänger det använda pappret och snöret i skräpkassen vi tagit fram. Bror hade dessutom råkat köpa jättedyrt julklappspapper. 150 kronor för 10 meter, ganska imponerande.

5) Syster med sambo ringer från Indien för att önska god jul. De berättar då att de har hyrt en (lätt) motorcykel då det är rätt långa avstånd. Men de kan inte åka så fort för det är hela tiden människor, hundar och kor i vägen. Man vill nog inte krocka med Rosa, speciellt inte i Indien...


Kommentarer
Postat av: Anna

Haha det var kul inlägg! Tur att ni inte bor på en kulle!

2008-12-27 @ 17:09:38
URL: http://annafairandtrue.blogspot.com
Postat av: Mange

Mooo!

2008-12-27 @ 17:50:18
Postat av: Irina

Ja då hade det kunnat sluta annorlunda. :)

2008-12-28 @ 00:49:46
Postat av: Suvi

Åh jag önskar att jag kunnat klona mig och varit där. Ser fram emot nästa jul!

2009-01-09 @ 19:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0